Dutch Ebooks

New PDF release: 555 Feiten waar je helemaal niets aan hebt (Dutch Edition)

By Herman Boel

ISBN-10: 9401415145

ISBN-13: 9789401415149

Het allerleukste - maar voor de relaxation compleet nutteloze - cadeauboek Wist je dat je een voorwerp verder naar het westen kunt gooien dan naar het oosten? De reden daarvoor ligt bij de draaiing van de aarde - het corioliseffect, zoals wetenschappers dat noemen. Verder kom je in dit boek onder andere te weten waarom de urine van katten fluorescerend is, waarom de kortste oorlog ooit maar een halfuurtje duurde en waarom het aantal putjes in een golfbal zo cruciaal is. Na het succes van 666 leugens die iedereen gelooft, is Herman Boel terug met een nieuw boek vol leuke - maar voor de relaxation compleet nutteloze - weetjes!

Show description

Read or Download 555 Feiten waar je helemaal niets aan hebt (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Vijanden van de staat (Dutch Edition) by Tim Weiner,Toon Dohmen PDF

Vijanden van de staat is de opvolger van Tim Weiners geschiedenis van de CIA. In zijn nieuwe boek richt hij zijn aandacht op de Amerikaanse binnenlandse veiligheidsdienst, de FBI (Federal Bureau of Investigation), de opsporingsdienst die de Amerikanen moet beschermen tegen verborgen vijanden binnen de landsgrenzen.

Download e-book for kindle: Puur en eerlijk (Dutch Edition) by Teun van deKeuken

Teun van de Keuken koopt niet graag knollen voor citroenen. Ook geen citroenen voor knollen overigens. Hij houdt er niet van om bij de neus te worden genomen. Als tegendraadse presentator, journalist en columnist van onder andere Keuringsdienst van Waarde, De Slag om Europa en Het Parool zit het stellen van kritische vragen hem in het bloed.

Met je hoofd boven water (Dutch Edition) - download pdf or read online

Donderdag is voor Gied de ergste dag van de week. wish dan is er schoolzwemmen en dat is het stomste wat er bestaat. Duiken. Watertrappelen. Zwemmen met kleren aan. Gied moet al die vreselijke dingen kunnen en doen. Elke week weer. Gelukkig krijgt Gied hulp van de guy met de uiven. Als de schoolzwembus langs het pleintje rijdt, kun je hem zien zitten op het bankje bij de vijver.

Download PDF by Juultje Nieuwenhof: Delete: hoe een leven langzaam wordt gewist (Dutch Edition)

Ik glimlach weer en voel in mijn tas het scherpe voorwerp dat ik altijd bij me heb. Liefkozend sluit ik er mijn vingers omheen. Het geeft me een veilig gevoel, maar ook een opwindend gevoel van macht. Ik stel me voor dat ik het mes uit de tas haal, naast haar in mattress ga liggen en met de scherpe punt over haar lichaam streel.

Extra resources for 555 Feiten waar je helemaal niets aan hebt (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

555 Feiten waar je helemaal niets aan hebt (Dutch Edition) by Herman Boel


by Charles
4.4

Rated 4.95 of 5 – based on 4 votes