Dutch Ebooks

New PDF release: Tegentijds eigendraads (Dutch Edition)

By Rik Torfs

ISBN-10: 9461315236

ISBN-13: 9789461315236

Met zijn eigenzinnige blik op de actualiteit is rector en voormalig senator Rik Torfs een van de scherpste opiniemakers van Vlaanderen. Of het nu gaat over politiek, de dood, poëzie of een simpel yoghurtpotje: in zijn bevlogen stijl en met veel oog voor aspect toont Torfs de dingen zoals ze zijn - of web omgekeerd.

Tegentijds eigendraads bundelt de beste columns en opiniestukken van de afgelopen jaren. Over hoofd- en bijzaken. Over de levenden en de doden. Over de kunst om niet altijd iets te zeggen. Over presidenten en loslopende prinsen. Over de deugd van dubbelzinnigheid. Maar evengoed over fermettes, de os en de ezel.

Show description

Read Online or Download Tegentijds eigendraads (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download e-book for kindle: Vijanden van de staat (Dutch Edition) by Tim Weiner,Toon Dohmen

Vijanden van de staat is de opvolger van Tim Weiners geschiedenis van de CIA. In zijn nieuwe boek richt hij zijn aandacht op de Amerikaanse binnenlandse veiligheidsdienst, de FBI (Federal Bureau of Investigation), de opsporingsdienst die de Amerikanen moet beschermen tegen verborgen vijanden binnen de landsgrenzen.

Puur en eerlijk (Dutch Edition) - download pdf or read online

Teun van de Keuken koopt niet graag knollen voor citroenen. Ook geen citroenen voor knollen overigens. Hij houdt er niet van om bij de neus te worden genomen. Als tegendraadse presentator, journalist en columnist van onder andere Keuringsdienst van Waarde, De Slag om Europa en Het Parool zit het stellen van kritische vragen hem in het bloed.

Get Met je hoofd boven water (Dutch Edition) PDF

Donderdag is voor Gied de ergste dag van de week. wish dan is er schoolzwemmen en dat is het stomste wat er bestaat. Duiken. Watertrappelen. Zwemmen met kleren aan. Gied moet al die vreselijke dingen kunnen en doen. Elke week weer. Gelukkig krijgt Gied hulp van de guy met de uiven. Als de schoolzwembus langs het pleintje rijdt, kun je hem zien zitten op het bankje bij de vijver.

Delete: hoe een leven langzaam wordt gewist (Dutch Edition) - download pdf or read online

Ik glimlach weer en voel in mijn tas het scherpe voorwerp dat ik altijd bij me heb. Liefkozend sluit ik er mijn vingers omheen. Het geeft me een veilig gevoel, maar ook een opwindend gevoel van macht. Ik stel me voor dat ik het mes uit de tas haal, naast haar in mattress ga liggen en met de scherpe punt over haar lichaam streel.

Additional info for Tegentijds eigendraads (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Tegentijds eigendraads (Dutch Edition) by Rik Torfs


by Robert
4.0

Rated 4.48 of 5 – based on 15 votes